Wat doen wij?

Bewindenburo is een eigentijds en kleinschalig  kantoor dat zich met name richt op bewindvoering  voor cliënten die vanwege hun lichamelijke of geestelijke gesteldheid niet meer in staat zijn om hun eigen materiële belangen deugdelijk te behartigen.

Ook inkomens-/budgetbeheer, dat op vrijwillige basis kan worden ingezet, behoort tot het takenpakket van ons kantoor.

Bewindenburo staat bekend om de betrokkenheid en communicatie met zijn cliënten. Wij zijn open en  eerlijk en wij vinden wederzijds vertrouwen en  een goede relatie, waarin duidelijke afspraken gemaakt kunnen worden met  de cliënt en/of zijn/haar  begeleiding, een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden.

Als bewindvoerder  nemen wij u alle materiële zaken uit handen en in het geval dat er ook immateriële zorg nodig is, kunnen wij u in contact brengen met externe expertise die deze zorg op professionele wijze kan invullen. Zo werken wij samen met verschillende zelfstandige professionele mentoren en ook met externe deskundige partijen die op andere wijze verdergaande beschermende maatregelen kunnen treffen die tot een stabiele(re) leefsituatie kunnen leiden.

Ons werkgebied ligt voornamelijk in geheel westelijk Noord-Brabant, dat wil zeggen van Den Bosch tot Bergen op Zoom en van Zwijndrecht tot de Belgische grens.

Kantongerechten waar Bewindenburo verantwoording aan aflegt over de bewindvoeringen zijn:
•    Bergen op Zoom
•    Breda
•    Tilburg
•    Den Bosch
•    Dordrecht

Wie zijn wij?

Paul Koopmans – bewindvoerder
Daniëlle Jansen – secretaresse
Astrid Op de Beek – administratief medewerker

Drupal theme by Kiwi Themes.